Kalliomurske 8-16 mm

Kalliomurske 8-16 mm

Kalliomurske 0-8 mm

11,02 € /tonni
Varastossa
SKU
Kalliomurske 0-8
ei mikään

Kalliomurske 0-8 (Ei Lahdessa)

Käyttökohde: Piha-alueet ja käytävät. Pihateiden ja pihojen pintamateriaali tai pihalaattojen alle tasausmateriaaliksi.

Myös asennuksissa voidaan käyttää tämän kokoista mursketta.

Kalliomurskeet ovat kantavia ja hyvin tiivistyviä kiviaineksia. Niissä on materiaalia aina nolla-aineksesta karkeampaan kiveen. Murskeita käytetään pohjakerroksiin, rakennekerroksiin sekä myös pintamateriaaleiksi.

Kantavan kerroksen murskeet Karkeimmat kalliomurskeet soveltuvat kantavaksi kerrokseksi runkotäyttöihin ja pohjarakenteisiin. Yleisimpiä käyttökohteita ovat katujen ja teiden pohjarakenteet.

Ominaisuudet:

hyvä kantavuus ja hyvät tiivistymisominaisuudet. Pintarakenteisiin kantavuutta keskikarkeilla murskeilla Pohjakerroksen ja pintakerroksen väliin tarvitaan kantavuutta sekä muotoiltavaa materiaalia.

0–56 mm ja 0–31 mm kivimurskeet omaavat parhaimmat ominaisuudet, kun pintarakenteista halutaan kestäviä. Ominaisuudet: hyvä kantavuus ja hyvät tiivistymisominaisuudet. Murskeet tasoitukseen ja muotoiluun Kun kantavat pohjakerrokset on tehty huolellisesti, kestävät tasoitus- ja muotoilukerrokset vuodenaikojen vaihtelua.

Parhaiten hienoimmat, tasoitukseen ja pinnan muotoiluun tarkoitetut murskeet soveltuvat esimerkiksi asennushiekaksi ja putkilinjastojen alle tehtäviin kantaviin peteihin.

Lisätietoja
Varastotuote Ei tietoa
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili