Kuorikate

58,28 € /m3
Varastossa
SKU
Kuorikate
ei mikään

Kuorikatteella viimeistelty ilme pihalle

Puhtaasta kotimaisesta havupuun kuoresta murskattu ekologinen kuorikate on tarkoitettu puutarhan viimeistelyyn ja maisemointiin. Se soveltuu koristekasvien, pensaiden, puiden ja istutusalueiden alustoille luomaan pihalle viimeistelty ja siisti ilme ja helpottamaan istutusten hoitoa. Kuorikate rajoittaa rikkakasvien kasvua, auttaa ylläpitämään maan kosteutta ja vilkastuttaa kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toimintaa istutus- ja kasvimailla.

Kuorikate sopii erinomaisen hyvin myös pihan kulkuväylien, leikkialueiden tai vaikkapa mansikkaistutusten rivivälien katteeksi. Koska kuorikate on puhdasta luonnon tuotetta, sitä voidaan lisätä myös kompostiin. Maatuessaan ja hajotessaan kuorikate kuluttaa typpeä, ja tästä syystä kasveille suositellaan jonkin verran normaalia runsaampaa lannoitusta. 1m3 kuorikatetta painaa 300 - 500 kg ja riittää kattamaan noin 10 m2 alueen, kun kerrospaksuus on 10 cm.

Kuorikate sopii maanpinnan katteeksi niin puu-, pensas- ja kukkaistutuksiin sekä kasvimaalle. Kuorikate ehkäisee rikkakasveja ja auttaa ylläpitämään maan kosteutta. Kuorikate vilkastuttaa myös maan pieneliötoimintaa ja mahdollistaa kasvien juurtumisen koko kasvualustakerrokseen.

Lisätietoja
Varastotuote Ei tietoa
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili