MULLOS Puhelinnumero 0201 224 280

SÄHKÖPOSTI: asiakaspalvelu@mullos.fi

TOIMITUSEHDOT 

Mullos.fi -verkkokaupan toimitusehdot, voimassa 30.1.2017 alkaen.


YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Läänin Kuljetus Oy, y-tunnus 0141217-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.
Tällä hetkellä tuotteita toimitetaan Turun, Porin, Tampereen, Lahden ja Lappeenrannan alueille. Tuotteiden ja kuljetusten hinnat ovat arvonlisäverollisia. Kivi- ja maa-ainesten hintaan lisätään kuljetuksen hinta kilometriperusteisen taksan mukaisesti. Tuotteet toimitetaan tilaajan nimeämään paikkaan. Kuljetuksen taksan voi tarkistaa etusivun kuljetuskustannuslaskurista. Pidätämme oikeuden hintojen ja rahtikulujen muutoksiin.


TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupassa, osoitteessa www.mullos.fi, lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja suorittamalla maksu verkkomaksuna.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla tai puhelinsoitolla. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta rahtikuluineen sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää voimassa olevan sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta ilmenevät:

• tilatut tuotteet
• viitenumero
• toimitusosoite lisätietoineen


MAKSUEHDOT

Ostokset maksetaan kätevästi Paytrail-tilin avulla. Käyttäessäsi Paytrail-tiliä maksaminen tapahtuu suojatusti Paytrailin palvelussa. Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortinhaltija.

Paytrail Oy
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ

Puh. 0207 181830
y-tunnus 2122839-7

Näin Paytrail-tilin kautta maksaminen tapahtuu käytännössä:

1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortti (Debit tai Credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa, tutustua ostoshistoriaasi ja hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa.


YRITYKSET

Palvelemme yrityksiä ja tarjoamme mahdollisuuden tilata tuotteita myös ostolaskulla.

Laskutus on sovittava ennakkoon ja meille tulee ilmoittaa virallinen laskutusosoite viitteineen.

Läänin Kuljetus Oy pitää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä laskutusoikeuden, jolloin asiakas ja Läänin Kuljetus Oy sopivat erikseen maksun suorituksesta.

Maksuehto on 10 päivää netto tavaran toimituksesta. Viivästysmaksu on 10 euroa. Tarkistamme aina laskutusasiakkaidemme luottokelpoisuuden.


TOIMITUSAIKA

Tilattujen tuotteiden toimitus suoritetaan kahden arkipäivän sisällä tilauksesta tai sopimuksen mukaan. Tarjoustuotteiden toimitusajat on määritelty tarjouksessa. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Mulloksen etusivulla.

Toimitustapa ja –paikka

Toimitus ja tavaran purku suoritetaan asiakkaan osoittamaan paikkaan. Kuljettajalla on oikeus kieltäytyä purkamasta tavaraa mikäli hän katsoo, että toimenpide voi aiheuttaa vahinkoa kuljetuskalustolle, vastaanottajalle tai kolmannelle osapuolelle. Mikäli tavaraa ei kyetä toimittamaan tilaajasta johtuvasta syystä sovittuun osoitteeseen, perimme hinnastomme mukaisen käyntimaksun. Hinnat eivät päde lossimatkojen taakse.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Tilaus tulee peruuttaa vähintään vuorokautta ennen sovittua toimitusaikaa.

MAA-AINESLAJITTEET

Maa-aineslajitteiden raekoot, värit ja koostumus saattavat vaihdella paikkakunnittain. Tilaukset hyväksytään toimeksiannoiksi paikallisen saatavuuden mukaan. Tarvittaessa toimitamme multatuotteista laatutodistuksen.

VAIHTOLAVAT

Tilaukset hyväksytään saatavuuden mukaan. Toimitusajat voivat olla sesonkiaikoina ilmoitettuja pidempiä.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mullos.fi/Läänin Kuljetus Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Ylivoimainen este-varaus

Myyjä pidättää oikeuden ilman korvausvelvollisuutta joko siirtää toimituksen suorittamista tai osittain purkaa toimitussopimus ylivoimaisen esteen, kuten esimerkiksi lakon, työsulun, luonnon esteiden, liikennehäiriöiden ja muiden samankaltaisten tai niihin verrattavissa olevien toimitusesteiden tai -vaikeuksien sattuessa.

Kuluttajalla ei ole kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tavaraa, mitä ei luonteensa vuoksi voi palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16)

Tietosuojaseloste

Voit ladata päivitetyn tietosuojaselosteen tästä linkistä.